Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Superchargedshop er en livstils webshop, der primært forhandler fitness, crossfit, MMA, strett og funktionelt sportstøj.
De fokusere på høj kvalitet, men også noget tøj der er værd at bruge når du træner, om det så er på amatør eller professionelt plan.

Moden er i fokus

Det er vigtigt for superchargedshop at det er mode rigtigt tøj de sælger, samtidigt med at det er nogle af de bedste produkter på markedet. Det ses ved at det er nogle store mærker, i noget ordentligt stof, som passer til hver enkelt type sportsgren, De siger selv at de vil sælge det bedste til de bedste.

Deres mission

Deres mission er, at motivere alle sports udøvere til at blive endnu bedre ved hjælp af hårdt arbejde, den rette attitude, tiltro og en evig tro på sig selv og aldrig at give op.

Deres vision

De ønsker at være et af verdens bedste sports leverandører, ved at tilbyde moderigtig sportstøj, fodtøj, samt tilbehør. De har derfor allerede en lang række globale partnere, men kan altid bruge flere.
Deres motto er “hårdt arbejde slår talent. Står vi sammen, står vi stærkere i kampen om en sundere verden. Ønsk det- drøm det – gør det. lad os så komme igang”. 

Bredt sortiment

Du finder et bredt sortiment af tøj og sko til både kvinder og mænd. Alt fra t-shirts til jakker og sko. Nærmere sagt, alt hvad en aktiv mand eller kvinde kunne ønske sig.
Du finder også kostprodukter på siden, som kan være med til at øge din fysiske udvikling, eller som kan holde dig længere tid igang. Alt fra protein bars til protein pulver og energi drinks.

De kører også med månedens tilbud, hvor en række produkter bliver sat ned, og er på tilbud en hel måned.
Så det er bare med at komme ind på siden og lade dig inspirere.

Besvar